La carretera T-3401 entre l’Ampolla i Deltebre estarà tallada al trànsit entre els punts quilomètrics 4,900 i 9,370 del 23 d’abril al 21 de juny. El motiu d’aquest tall són les obres de millora que s’hi duen a terme per part de la Diputació de Tarragona.

Mentre duri aquesta afectació, s’ha previst una ruta alternatiu, per la N-340 i la TV-3409. Només es permetrà el pas per la T-3401 als veïns que no puguin accedir a casa seva d’una altra manera, i sempre que les obres del moment ho permetin.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.