El Masdenverge va refermar les opcions de permanència en guanyar el líder Batea (3-2). Va ser la sorpresa de la jornada.
Els visitants es van avançar en el marcador al primer temps. Però a la represa els locals van empatar, amb gol d’Eric que va aprofitar un revuig de Marc, porter visitant. El Batea es va avançar amb un gran gol de José Luis. Semblava que podia encarrilar el partit però arran d’un córner, el Masdenverge va empatar, amb gol d’Eric. A darrera hora, de penal, els de Capera van fer el 3-2 i somien amb la permanència. Està a 3 punts del Sant Jaume.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.