Manel Suné Mataoui de Móra la Nova, serà l’altre ebrenc que conjuntament amb l’ampostí, Hadar Ayxandri, acompanyaran a Puigdemont, a la candidatura de Junts per Catalunya per a les eleccions al Parlament Europeu.

A falta de tancar i aprovar-se les llistes per part del partit sobiranista, encara ara no sé sap en quin lloc ocuparan a les llistes al Parlament Europeu. Tot i així, referent a Hadar Ayxandri algunes travesses que corrien dins del partit de Junts Per Catalunya, s’especulava que anava en la posició 15.

Actualment, Manel Suné és Conseller Nacional i Cap Comarcal de la JNC a la Ribera d’Ebre. Va ser també el fundador de la JCN a Móra la Nova. En l’àmbit professional treballa a la Central Nuclear a l’empresa Falck, contra incendis. Respecte a l’àmbit educatiu disposa de FPGM en auxiliar d’infermeria i atenció a persones en situació de dependència i posteriorment, s’ha format com a educador infantil.