Manel Suné Mataoui de Móra la Nova, serà l’altre ebrenc que conjuntament amb l’ampostí, Hadar Ayxandri, acompanyaran a Puigdemont, a la candidatura de Junts per Catalunya per a les eleccions al Parlament Europeu.

A falta de tancar i aprovar-se les llistes per part del partit sobiranista, encara ara no sé sap en quin lloc ocuparan a les llistes al Parlament Europeu. Tot i així, referent a Hadar Ayxandri algunes travesses que corrien dins del partit de Junts Per Catalunya, s’especulava que anava en la posició 15.

Actualment, Manel Suné és Conseller Nacional i Cap Comarcal de la JNC a la Ribera d’Ebre. Va ser també el fundador de la JCN a Móra la Nova. En l’àmbit professional treballa a la Central Nuclear a l’empresa Falck, contra incendis. Respecte a l’àmbit educatiu disposa de FPGM en auxiliar d’infermeria i atenció a persones en situació de dependència i posteriorment, s’ha format com a educador infantil.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.