Abans de començar el partit, els jugadors del Benissanet van donar suport al seu company, el porter Albert Todó que, per malatia, és baixa. Per això es va fitxar a José Gallego.
I en aquesta segona jornada, Gallego va estar providencial aturant les opcions de l’Ebre Escola que en va tenir fins a quatre al primer temps. No obstant, va ser el Benissanet qui va marcar l’1-0, arran d’una falta. Jordi va fer el gol. A la represa, el Benissanet va ser més pràctic i també més contundent en defensa. I amb els minuts i més espais, va tenir opcions a la contra. Però també les va tenir l’Ebre, evitades novament, per Gallego.
El triomf era vital pels riberencs, per seguir amb opcions. Els 4 equips del play Off tenen 3 punts en la segona jornada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.