Arrenca el Tortosa English Festival un any més, i ja van set. Aprofitant el Saint Patrick’s Day, Tortosa es vesteix de verd i durant el cap de setmana realitza nombroses activitats entorn a l’anglès i la festivitat irlandesa. El festival ja ha començat amb una jornada de debats, en anglès, al Campus Terres de l’Ebre de la URV.

El Tortosa English Festival torna un any més amb un programa d’activitats que permeten relacionar-se fent ús de l’anglès. Avui, estudiants de diferents centres educatius de han debatut en anglès, una iniciativa que està donant bons resultats. Altres clàssics de la festivitat són la nit de tapes irlandeses (prevista per divendres 15 al mercat municipal), la pub quiz night que enguany es trasllada a l’Hotel Corona (el vespre del dissabte a les 20.30 h) i la desfilada amb motiu de la festivitat de Saint Patrick, patró d’Irlanda, que començarà a la plaça Barcelona (dissabte 16 a les 11.30 h).

La novetat més destacada consisteix en un concurs per engalanar els aparadors dels comerços de Tortosa amb motius al·lusius a la festivitat de Saint Patrick. Un altre afegit d’enguany és una competició de bàsquet en anglès, dissabte a les 11 h, i una exhibició dels Castellers de Tortosa amb elements que recorden la tradició irlandesa, diumenge a les 12 h.

Comunicador i dissenyador gràfic. Ebrenc.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre