Nova incorporació a la llista d’Esquerra Republicana-Més Deltebre, que s’afegeix al projecte que encapçala Joan Alginet com alcaldable. De mica en mica, es van coneixent les cares que formaran el grup que intentarà recuperar l’alcaldia que van perdre en la legislatura passada a les properes eleccions del mes de maig.

Pau Sánchez Gil, jove de 23 anys i implicat amb l’esport local s’incorpora al projecte de Més Deltebre-ERC. És tècnic superior d’activitat física i esport i actualment estudiant del Grau d’Educació Primària a Lleida. Compagina els seus estudis universitaris treballant al sector del turístic a una empresa local.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.