ERC de Deltebre porta a debat del Ple Municipal que se celebra este dimecres 27 de juliol una moció per reclamar que el futur auditori municipal, que es preveu ubicar a l’antic cinema Rialto, porte el nom de Josep Bo Curto ‘Lo sifonero’ per homenatjar la figura de Josep Bo, autor de cançons com ara el Carrilet de la Cava, ‘Delta del Ebro precioso’, ‘Terra d’arròs, terra de fang’, ‘Dies de festa’ o ‘Gegant de ferro’.

El portaveu d’ERC, Joan Alginet, ha rememorat la gran aportació cultural que Josep Bo ha fet a Deltebre, ja que a més de deixar una important llegat musicalment, també va ser un dels fundadors de la banda de música de l’Espiga d’Or de Deltebre. És per això que Alginet demana que se faci un reconeixement institucional a la figura de Josep Bo.

ERC també ha sentenciat que presentarà una altra moció al Ple per demanar unes festes majors més sostenibles, així com una tercera moció, subscrita per Enlairem Deltebre, per a l’impuls de l’agenda rural de Catalunya.

Finalment, ERC ha recordat que al Ple es durà a aprovació l’adequació de les dedicacions dels regidors del govern municipal després de la sentència del jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona. Per això, el grup municipal s’ha felicitat que amb esta adequació l’ajuntament de Deltebre complisque la llei i s’ajuste a la Llei de Bases de Regim Local.