La Rapitenca B referma la candidatura per a l’ascens en guanyar al camp d ‘un Sant Jaume que segueix minvat d’efectius i que s’està comrpometent a la taula, a prop del descens amb la victòria del Masdenverge (està a 4 punts).
Els rapitenca van encarrilar el partit al primer temps, amb el 0-2. El S. Jaume va tenir opcions amb le sfaltes que penja Edu Albacar, però no va poder marcar. A la represa, els locals van tenir dues opcions clares per marcar, però la Rapitenca, amb espais, va fer més sensació de perill i va sentenciar amb el 0-3. Tot i l’1-3 del Sant Jaume, aprofitant una indecisió defensiva visitant, Peque, titular amb el filila, va fer l’1-4 definitiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre