L’Ascó ja acumula 6 derrotes seguides i està en zona de descens. L’equip, amb 5 baixes (Josep Ramon, Pantoja, Marcel, Héctor i Jani), va aguantar la primera meitat però a la segona, un cop va rebre el primer gol es va diluir i va ser víctima de la seua situació actual i de la superioritat del Sant Andreu. El problema que passa el club passa factura anímicament i, encara que es treballa per competir, tot es fa dificil una vegada ja s’ha anunciat, a l’espera de confirmar en assemblea de divendres, que es renunciarà a la categoria, sigui la Tercera divisió o la primera catalana. Es vol fer un pas enrere, per tot el tema de la tributació, amb el tracte desigual que pateix el club i per tocar de peus a terra amb la realitat actual. En la propera temporada es podria competir a Quarta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre