El president Cooperativa Soldebre SCCL, Manel Lleixà, i el president del Patronat de la Fundació Privada Mercè Pla, Santiago Codinachs, han signat aquest matí un conveni de col·laboració arran del qual Soldebre cedeix a la Fundació Mercè Pla la gestió de l’ús públic del Centre d’Interpretació de l’Oli. Es tracta del primer pas d’un ambiciós projecte d’inserció social i laboral que permetrà oferir visites guiades d’una manera regular en aquest equipament dedicat a la difusió del món de l’oli que va obrir portes al gener del 2011.

Fruit de l’acord rubricat aquest matí, la cooperativa cedeix de manera gratuïta a la Fundació la gestió del centre d’interpretació, i a canvi la Fundació s’ocuparà de la gestió de l’equipament amb la finalitat de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Amb aquest acord es podrà obrir d’una manera regular el Centre d’Interpretació de l’Oli de Soldebre i al mateix temps es contribuirà a la inserció social i laboral de persones amb diferents graus de discapacitat, segons han manifestat tant el president de Soldebre com el president del Patronat de la Fundació Mercè Pla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.