La campanya del 2018 ha sigut la més baixa dels últims anys. Actualment al territori de la Sénia, hi ha més de 5.000 oliveres mil·lenàries catalogades tot i que d’aquestes 5.000, només hi ha 1.050 que estan en cultiu. Això és degut al fet que en molts casos, són finques d’oliveres ja molt velles i que ningú les manté. Recordem que l’olivera és un cultiu mediterrani i no és que necessiti una gran quantitat d’aigua, una pluviometria d’uns 500-600 litres és l’ideal. D’aquesta manera, les fortes pluges durant l’època de collita no van suposar un rebuf per a una bona producció, sinó més aviat el contrari. En total, s’ha pogut fer 1.500 litres d’oli certificat d’oliveres mil·lenàries, quan, sense anar més lluny, l’any passat es van aconseguir quasi 7.500 litres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.