MónNatura Delta, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té al delta de l’Ebre, ha reobert, aquest cap de setmana, carregat de noves activitats per descobrir i gaudir de l’entorn.

Aquesta vuitena temporada arriba amb nous tallers i visites per descobrir els paisatges i la fauna del Delta. El centre fa una aposta per les activitats relacionades amb el món de l’ornitologia amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants els diferents ocells del Delta.

Com a principals novetats del 2019 hi ha una jornada ornitològica per a nens i el taller de Contacontes. Amb la visita al centre es pot gaudir d’un magnífic entorn, i alhora veure flamencs, navegar en pontona o practicar arts de pesca tradicionals.

Segueix, per la seva bona acceptació, la visita guiada adaptada als més petits de la casa, la “Visita dels menuts” que any rera any es consolida com a activitat referent per comprendre el delta de l’Ebre.

El centre, que es va inaugurar el març del 2012, continua sent un referent en les activitats lúdiques a la natura per a famílies incorporant activitats i tallers d’ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats. A més continua treballant amb l’objectiu de posar en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta i contribuir en la descoberta d’un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental.

La Fundació Catalunya La Pedrera, a través d’equipaments com MónNatura Delta, treballa per la recuperació i la divulgació del patrimoni natural de Catalunya. L’equipament s’ha consolidat en els seus primers anys de vida com una visita familiar imprescindible dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre amb més de 31.000 visitants el 2018.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.