L’assemblea de militants i simpatitzants d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Ulldecona, celebrada el proppassat 26 de gener, va escollir Alfred Paredes Poy com a alcaldable per a les properes Eleccions Municipals del maig de 2019.
Paredes explica que “després d’anys de participació en les activitats culturals i cíviques del nostre poble i un cop m’he establert a Ulldecona, penso que ha arribar el moment de posar-me a la disposició de la ciutadania. Estic preparat per a fer-ho, amb propostes innovadores i motivadores per fer millor poble per a tothom”.
Esquerra Republicana està treballant en aquests moments en l’elaboració de la llista electoral, que estarà plena de cares noves que representaran el relleu de la formació i el programa electoral.
En aquest sentit, Alfred Paredes ha destacat que “el programa electoral d’Esquerra a Ulldecona se centrarà en prioritzar la transparència de l’acció municipal, la implicació en tots els aspectes que afecten el benestar dels ulldeconencs i ulldeconenques, ja que les nostres línies bàsiques pretenen posar als veïns i veïnes al centre de les polítiques municipals i, evidentment, propostes que permetin la recuperació comercial, econòmica i cultural del nostre poble”. L’objectiu del partit a Ulldecona és construir un poble integrador a través de polítiques inclusives i integrals; per això, pretén fer propostes positives, innovadores i motivadores per implicar el conjunt de veïns i veïnes del municipi i dels barris ulldeconencs.
Alfred Paredes Poy és nascut a Ulldecona (1957).  Fill de Francesc Paredes i Maria Poy, es trasllada amb la família a l’Hospitalet de Llobregat, si bé mantenen les visites constants al poble i les relacions amb familiars, amics i veïnat d’Ulldecona, amb qui participa de la vida lúdica, cultura i cívica del municipi. Des del 2016 la seva residència permanent és Ulldecona.
Paredes és  Llicenciat en Geografia i Història  i té diversos cursos de Màsters i Postgraus en Ciències Socials, amb molta experiència en l’àmbit de l’Educació. Des de l’any 2016 exerceix de director l’Escola Josep Balmes de Santa Bàrbara.
Des de l’any 1979 a 1984 va ser membre de Nacionalistes d’Esquerra i es va presentar en la seva candidatura a les eleccions del Parlament de Catalunya per la circumscripció de Barcelona els anys 1980 i 1984.  Des del 2000, és militant d’Esquerra Republicana de Catalunya, dins l’organització de la sectorial d’educació del partit.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.