Alfred Paredes i Poy serà el cap de llista d’Esquerra Republicana a l’alcaldia d’Ulldecona, després que la militància de la secció local l’hagi escollit per repetir al capdavant de la llista electoral. Paredes és l’únic regidor que té la formació política al consistori i també és conseller del Consell Comarcal del Montsià, on presideix la Comissió Informativa d’Hisenda i Especial de Comptes.

Durant esta legislatura Alfred Paredes ha plantejat una oposició constructiva, i amb el mateix esperit treballarà per presentar una proposta de futur i canvi, que il·lusione a la ciutadania. Un projecte que incorpore noves veus i done un nou impuls a Ulldecona, per sumar-la a les grans transformacions del país que està liderant el republicanisme, com són el feminisme, la transició ecològica, l’assoliment de la llibertat i l’amnistia.

Esquerra Republicana encararà el nou repte amb una base sòlida, com mostren les victòries aconseguides a totes les eleccions generals i catalanes celebrades des de l’any 2017 al municipi. Alfred Paredes és director de l’escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.