El club Twirling Alfacs de Sant Carles de la Ràpita es va proclamar subcampió de Catalunya en la competició que es va disputar durant el cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. Els atletes rapitencs tot i imposar-se en totes les disciplines en les quals es presentaven es van haver de conformar amb el segon lloc del podi superats tan sols pel conjunt amfitrió el Club Twirling Sant Feliu amb cent atletes participants. Era la competició que obria la temporada d’enguany a la Copa Catalana de Twirling i va estar organitzada per la FECT (Federació Esportiva Catalana de Twirling).

El club mariner va presentar per aquesta competició un totat de 20 exercicis en les diferents modalitats:

INDIVIDUAL CADET FEMENÍ:
– Laura Jamás
– Anastasia Pellisa
– Adriana Yugueros
– Alba Yugueros

INDIVIDUAL JUVENIL FEMENÍ:
– Sara Cantero

INDIVIDUAL JUVENIL MASCULÍ:
– Albert Jamás
– Víctor Joan Pellisa

INDIVIDUAL JÚNIOR FEMENÍ:
– Virsaviya Markova
– Soraya Martínez
– Ilenia Sánchez

INDIVIDUAL SÈNIOR FEMENÍ:
– Patrícia Moras
– Andrea Navarro
– Anna Zafra

INDIVIDUAL SÈNIOR MASCULÍ:
– Marc Hierro

PARELLES CADET:
– Laura Jamás i Anastasia Pellisa
– Adriana Yugueros i Alba Yugueros

PARELLES SÈNIOR:
– Patrícia Moras i Ilenia Sánchez
– Andrea Navarro i Anna Zafra

EQUIP CADET

EQUIP SÈNIOR

Una baixa significativa la que va tindre el club rapitenc tenint en compte que no va poder competir per una lesió l’atleta Alícia Àlvarez.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.