El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, compareixerà demà dia 1 de febrer de 2019 davant del mitjans de comunicació amb motiu de l’inici imminent de les obres de cinc noves rotondes a la N-340, al sud de la província de Tarragona.

L’acompanyaran el cap de la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment a Catalunya, Luis Bonet, i el cap de la unitat de carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona, Alberto Hernández.

Segons el Ministeri de Foment estava previst l’inici d’aquestes obres per al 20 de gener. Es construiran cinc rotondes en els trams d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant.

Aquestes rotondes han d’articular l’accés de l’N-340 als municipis i “contribuir a la rebaixa de la sinistralitat”, segons Sabaté. El pressupost de les obres és d‘1,75 milions d’euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.