Ahir dimecres dia 23 de gener, a primera hora de la tarda, va tindre lloc un aparatós accident al C-12 a l’altura de Tortosa on dos autòmobils van xocar, i el cotxe de la víctima va donar diverses voltes de campana.

Quan faltaven deu minuts per a les quatre de la tarda els serveis d’emergència van rebre l’avís. Dotacions dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc dels fets. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb caràcter lleu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.