Divendres a la sala d’actes de l’ajuntament de Móra la Nova, es va fer la presentació de l’APP “Linea Verde“. És una aplicació mòbil perquè els veïns del poble puguin informar a l’Ajuntament de qualsevol desperfecte que vegin al poble. 

A part de poder informar a l’Ajuntament dels desperfectes, també incorpora informació mediambiental i municipal de gran valor, és fàcil d’utilitzar i el ciutadà te línia directa de comunicació amb l’Ajuntament. També es podrà consultar des de l’app informació dels punts d’interès del poble. 

Som pioners en utilitzar l’aplicació a la Ribera d’Ebre, 400 ajuntaments ja utilitzen aquesta app amb molt bons resultats i amb més de 500.000 incidències gestionades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.