La Policia Local d’Amposta disposa, des de finals d’any, d’un nou vehicle policial transformat per a la realització d’atestats policials i controls d’alcoholèmia i adaptat també per a la utilització de la Unitat Canina.

Amb la incorporació d’aquest nou vehicle, el cos policial ja compta amb un parc mòbil renovat i adaptat a les necessitats actuals. “A l’estiu vam estrenar un nou vehicle policial equipat amb el quit de trasllat de persones detingudes per tal de garantir la seguretat dels agents i dels propis detinguts“, recorda l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “un vehicle híbrid respectuós amb el medi ambient“.

En aquest sentit, Tomàs també destaca que s’han incorporat dos noves motocicletes elèctriques els últims mesos. “Prop de la meitat del parc mòbil de la Policia Local està conformat per vehicles respectuosos amb el medi ambient“, recorda Tomàs.

La compra d’aquest nou vehicle també ha coincidit amb la incorporació de dos nous agents. A més a més, les properes setmanes hi ha la previsió de convocar noves places de funcionari per a la policia local per reforçar el cos. “Aquests darrers anys, i especialment des de la incorporació de l’Inspector, hem aconseguit tenir una policia de referència“, clou l’alcalde.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.