L’ex-alcalde de Móra d’Ebre, Santiago Campos, ha fundat el partit ‘Convergents a les Terres de l’Ebre’ amb la voluntat de presentar una llista a la capital de la Ribera d’Ebre per les eleccions municipals d’aquest 26 de maig. En declaracions Radio Móra d’Ebre Cadena SER, Campos ha explicat que està treballant per confeccionar la llista però ha aclarit que no la encapçalarà.

Segons informa l’emissora, dijous es va fundar el partit Convergents a les Terres de l’Ebre, tot i que a Móra d’Ebre prendrà un nom més local. “És una formació que ens ha cedit el seu nom i el que es farà és una llista municipal per treballar pel poble”, ha dit Campos a la Cadena SER.

Convergents és el partit que va fundar l’ex-conseller Germà Gordó, com una escissió de l’antiga Convergència Democràtica (CDC). Una formació que encara no té presència institucional.
Santiago Campos va abandonar el PDeCAT aquest estiu i va anunciar la seva voluntat de formar un nou partit local. Defineix la ideologia del nou partit com “sobiranista, liberal i social”.
Campos, que va ser alcalde per CiU entre 1993 i 2003, afegeix que l’objectiu és que Móra d’Ebre “recuperi la capitalitat comarcal i que sigui un lloc on els joves es puguin guanyar la vida”.

Un altre històric de CiU a les Terres de l’Ebre, l’ampostí Pere Vidal, també va abandonar el PDeCAT fa uns mesos després de conèixer que el nou líder demòcrata, Manel Masià, no comptaria amb ell. Vidal també va anunciar llavors que s’oferia per formar una llista alternativa al projecte del PDeCAT i Junts per Catalunya.