L’Ascó ja acaronava la victòria contra la Grama B quan en temps afegit els visitants van empatar. L’equip de la Ribera segueix sense guanyar a casa. Masqué va fer aviat l’1-0 i els asconencs van estar molt ben posats en defensa gaudint d’alguna opció per decidir i reclamant, ja a la segona meitat, un penal que no es va xiular. Amb l’1-0 i el neguit d’haver de guanyar, l’equip ja va jugar més precipitat però va poder mantenir el resultat fins a darrera hora, quan arran d’un rebuig d’eudal, la Grama va empatar.
l’Ascó va dipustar el primer dels dis partits seguits que ha de jugar a casa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.