El Benissanet va fer un pas ferm endavant en guanyar el Vilalba, equip que buscava reduir distàncies en la lluita pel play-off d’ascens (3-2). Els locals van tenir més pegada i aquesta va ser la clau de la seua victòria. La primera meitat va ser més dels visitants, tot i que fou Pol Bladé qui va marcar l’1-0. El Vilalba va empatar, amb gol de Bolai i va tenir un parell d’opcions més per a fer l’1-2. Però els locals, efectius, van avançar-se arran d’un tret des de fora de l’àrea que va desviar un jugador visitant. A la represa, el partit va igualar-se. El Benissanet va estar més ferm defensivament i el Vilalba no va poder controlar el joc com a la primera meitat. Malgrat això, una contra visitant va suposar un penal que va transformar Zoufi amb el 2-2. No obstant, arran d’un córner, indecisió de marcatge visitant i Pol Bladé que va decidir amb el 3-2.
El Benissanet amplia distàncies i es consolida entre els quatre primers. Ginestar i Xerta apreten per darrera però ja a set i vuit punts.