L’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné (ERC), s’ha reunit aquest migdia amb els representants del PDeCAT i el PSC per intentar desbloquejar el seu veto als pressupostos municipals. Les tres forces polítiques representades a l’ajuntament han iniciat un diàleg després que el passat 9 de gener, la majoria del plenari rebutgés la proposta de comptes pel 2019 de l’equip de govern, en minoria.

En aquesta primera presa de contacte, l’alcalde ha acceptat augmentar la despesa i, per tant, l’endeutament, per tal d’incloure algunes de les propostes del PDeCAT i el PSC. Els tres partits s’han emplaçat a seguir reunint-se els pròxims dies. Des dels grups de l’oposició celebren la voluntat de diàleg de l’equip de govern d’ERC i lamenten que no s’hagi produït a principis del desembre passat, abans del ple de pressupostos. Ara per ara, l’ajuntament treballa amb els pressupostos prorrogats de 2018.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.