El Corbera, amb 3 victòries seguides, s’enlairar a la taula i té un partit menys, que ha de jugar el dia 5 de gener, ala Cava.
Primera meitat de més insistència dle Masdenverge que va estar més posat, que un Corbera que no va entrar en el partit, sense intensitat. Els locals van tenir un parell d’opcions clares, en jugades a pilota aturada. El Corbera en va tenir una amb rematada d’Uri al pal.
A la represa, els visitants van sortir millor, conscients del que volien, sent més directes buscant l’esquena de la defensa local. Així Uri, en posició dubtosa segons els locals, va fer el 0-1. Acte seguuit, una altra pilotada visitant va propiciar un gran gol d’Alejandro amb gran control i definició. De penal, el Masdenverge es va posar en el partit amb l’1-2. I va poder empatar, amb una oprotunitat molt clara davant de porteria. En la darrera jugada del partit, el Corbera va sentenciar amb l’1-3, gol d’Uri.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.