ACN – Els Mossos d’Esquadra han identificat fent virolles Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant a Khalid Makran, de nacionalitat holandesa i nascut el 1989, a qui es buscava des que aquest diumenge va ser vist a les tres de la tarda a Salou cridant “consignes islamistes” amb una “conducta imprevisible“. Els agents han localitzat al sospitós fent virolles a l’àrea de servei de l’AP-7 i sense sabates, i se l’han endut a la comissaria de Cambrils, segons han explicat fonts de la investigació. El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha anunciat el matí d’aquest dilluns en declaracions a Antena3 la seva localització a l’AP-7. Ha afegit que no té antecedents de caràcter terrorista, però sí “de tinència il·lícita d’armes i altres“, el que aconsellava “un seguiment, localització i veure l’abast de la conducta“.
Des de la tarda d’aquest diumenge, quan es va enviar una nota interna a tots els agents, se’l buscava per un tema de seguretat ciutadana mentre s’investigaven les seves possibles vinculacions amb el jihaidisme.

Grande-Marlaska ha indicat que el diumenge aquesta persona presentava “una conducta una mica irregular, amb consignes islamistes en unes circumstàncies una mica estranyes, i també es va dirigir a una comissaria dels Mossos a Salou“.El ministre ha aprofitat per destacar que “la cooperació de Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil” havien aconseguit trobar aquesta persona, cosa que “determina el nivell de professionalitat, cooperació i coordinació” i que “genera seguretat i confiança a la ciutadania”, ha reblat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.