L’Ascó va perdre a casa amb el Terrassa (1-3) i segueix sense guanyar a casa i sense poder recacionar. D’aquesta forma, continua en zona de descens quan manca una jornada per acabar la primera volta i quan ara afronta dues jornades fora de casa.
El Terrassa, més ben posat, va ser efectiu davant del neguit de l’equip de la Ribera.
Malgrat la derrota, la directiva ja va informar que té plena confiança amb el cos tècnic, fins el final de temporada. S’estan buscant fitxatges per reforçar la plantilla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.