Tercera victòria seguida del Flix, contra un Catalònia que ja acumula 3 derrotes consecutives. Dos gols del local Tini van sentenciar, un a cada temps. A la primera meitat, el Catalònia va estar més ben posat. El plantejament li va anar bé i Moha creava superioritats al centre del camp. El Flix no es trobava còmode. Però arran d’una falta penjada per Pere, Tini va marcar l’1-0. La pòlvora local va decidir. El Cata, amb el 0-0, havia tingut dues opcions. A la represa, el partit va trencar-se i el Flix va rectificar el seu sistema i va navegar amb més comoditat. Una acció de contra, definida de forma exquisida per Tini, va valdre el 2-0 i la sentència. El Flix, amb la victòria, s’enlaira mentre que el Catalònia s’estanca després dels darrers resultats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.