Canal Terres de l’Ebre torna a estar d’enhorabona. El programa La Barca de l’Andreu, dedicat al món de la mar, ha rebut la més alta distinció als Guardons de la Pesca Catalana per la seva tasca divulgativa en favor del foment de la pesca a Catalunya.

El programa, presentat per l’escriptor Andreu Carranza, i envoltat d’un equip de més de 10 professionals, ha estat possible gràcies al suport de La Xarxa de Comunicació Local, i ha suposat l’èxit més gran de Canal Terres de l’Ebre, amb la difusió a més de 40 televisions locals de tot Catalunya.

El programa, que ha comptat amb la col·laboració de l’empresa de divulgació científica Plàncton, del grup de música Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, del Cor Flumine de Tortosa, i del cantant de Pepet i Marieta, Josep Bordes, entre d’altres, ha mostrat durant dues temporades les tradicions marineres, els productes de cada zona i de temporada, com es pesquen o cultiven, la comercialització i la gastronomia lligada als productes marins, i els museus o espais de divulgació de la vida marina arreu de la nostra costa.

El lliurament dels Guardons de la Pesca Catalana serà aquest dissabte a les 20h al Museu Marítim de Barcelona, en un acte presidit pel president Quim Torra.

Per tornar a veure tots els programes de La Barca de l’Andreu, ho poden fer en el següent enllaç: https://canalte.alacarta.cat/la-barca-de-landreu

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.