Lliga catalana femenina

Els dos equips ebrencs de Lliga catalana van sumar punts aquesta jornada. D’una banda l’Handbol Ascó va empatar a 21 gols davant el Gavà, un dels equips que lluita pel lideratge. Un punt de gran valor, ja que les asconenques són les primeres en puntuar a la pista de les gavanenques.

El Perelló va fer de casa un fortí i es va endur el duel davant el San Vicenç B per un ajustat 23 a 22. Partit igualat i intens, que va posar conta les cordes a l’Handbol Perelló ja que al descans es marxava amb un 7 a 9. Les perellonenques a la represa van mostrar la seua eficàcia en atac per endur-se els dos punts

Classifiació Lliga Catalana

L’Handbol Ascó i l’Handbol Club Perelló estan empatats a 11 punts i ocupen la sexta i setena plaça, respectivament. Lidera el Granollers Atlètic, seguit per l’Handbol Gavà. En places de descens estan l’OAR Gràcia B, Sant Boi, Banyoles i Franqueses.

Primera catalana femenina  (Grup A i B)

A primera catalana, l’Ascó B va guanyar per 25 a 18 al Polinyà, en el grup A de la categoria. Mentre en el grup B, el Centre d’Esports Tortosa va perdre per 27 a 23 a la pista del Cardedeu. Un mal inici de la primera part de les tortosines en errades defensives i ofensives, feien que l’equip local ho aprofités. A la mitja part el marcador era 16-9. La segona part va ser molt diferent. Les ebrenques van sortir arreglant les errades de la primera part però tot i millorar-ho no va ser suficient per guanyar el partit.

Classifiació grup A i B de Primera Catalana

Amb aquest resultat l’Ascó (grup A) ocupa la quinta plaça i el Tortosa (grup B) se situa segon, ocupant una de les tres places que donaran dret a jugar la segona fase de la competició.

Segona catalana masculina (Grup A)

El sénior masculí del Centre d’Esports Tortosa va guanyar per un ajustat 20 a 18 al Llavaneres – Caldes d’Estrac. Durant els primers minuts tot i la igualtat en el joc els visitants van obrir un forat de 5 gols al marcador degut a les nombroses errades de llançament dels tortosins que, tot i disposar de claríssimes opcions de gol, no estaven encertats. A mesura que passaven els minuts van poder retallar distàncies des d’una bona defensa i sortint ràpid al contraatac, acabant els primers 30 minuts amb un empat a 10 gols. A la represa, els tortosins van continuar forts en defensa i atacant ràpid, però els visitants, un equip molt veterà, no deixava de posar les coses difícils. A la meitat del segon temps els locals van poder fer un parcial de 4 gols, que els va permetre arribar als darrers minuts del partit podent administrar l’avantatge al marcador arribant a la fi dels 60 minuts amb un resultat de 20 a 18.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez