A Lliga catalana l’Ascó es va imposar per 29 a 25 al Vilamajor. El conjunt riberenc va trencar la ratxa de sis jornades sense perdre de les visitants, dominant el marcador des de l’inici. Ja al descans marxaven al marcador amb un 18 a 13, avantatge que van mantindre durant tota la segona meitat i que els va assegurar el triomf.

D’altra banda, el Perelló va perdre per un ajustat 23 a 22 a la pista del Granollers. Després de trencar la imbatibilitat del Lleida Pardinyes, fins aquesta jornada, segon, les perellonenques de Sasa Jovic, van posar contra les cordes a les de Granollers. Van manar a la primera meitat, amb un 9 a 11 al descans, però a la represa es va igualar el marcador. El gol local de la victòria va arribar de penal i un atac ‘in extremis’ del Perelló va poder suposar l’empat, però no van tindre encert.


L’Ascó és sext amb 10 punts i el Perelló setè amb 9. La part alta de la taula està molt ajustada i lidera el Granollers Atlètic amb 16 punts, seguit per l’Handbol Gavà la Roca B, empatat a 15 i el Pardinyes amb 14.

A la part baixa estan el Sant Boi, l’OAR Gràcia B, Banyoles i Franqueses.