La Generalitat de Catalunya ha atorgat 4,6 milions d’euros en ajuts a diferents ens locals de Catalunya amb l’objectiu de donar suport al desenvolupament de diferents plans de foment territorial del turisme, mobilitzant una inversió total de 13,6 milions d’euros. A les Terres de l’Ebre, s’han invertit 1,12 milions en quatre projectes diferents als municipis de d’Ulldecona, Tortosa i a les comarques del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre.

Aquests diners serviran per crear, rehabilitar i millorar infraestructures turístiques; recuperar o crear itineraris turístics; renovar senyalització turística existent o crear-ne de nova; adequar i millorar espais turístics; i crear productes turístics innovadors que generin un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat, entre d’altres.

Així, s’han destinat 350.000€ en un pla de millora de les infraestructures turístiques d’Ulldecona; 308.253€ al Passeig de les Cultures de Tortosa; 264.708€ a la via verda del carrilet entre Tortosa i Deltebre; i 207.571€ al camí de sirga del riu Ebre a la Ribera d’Ebre.

Des del 2014 –any en què es van posar en marxa els plans de foment territorial- i fins el 2018, la Direcció General de Turisme haurà subvencionat 89 projectes amb un import total de més de 27 milions d’euros. Aquestes subvencions han propiciat que es posin en marxa projectes per valor de més de 77,5 milions d’euros, xifra que suposa una important inversió per dinamitzar turísticament moltes zones de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.