L’Handbol Amposta Lagrama va sumar la quinta victòria consecutiva a la Divisió d’Honor Plata i se situa en quinta posició a només 4 punts del líder. Va guanyar per 25 a 19 al BM La Roca.

El partit va començar igualat, fins arribar al minut 5, quan el marcador era de 3 a 2. A partir d’aquest moment les jugadores locals van dominar amb una gran Gemma Gàlvez des de l’eix de l’equip, circulant la pilota a gran velocitat per donar joc i augmentar l’avantatge. Van arribar al descans amb 15-7 gols. A la represa La Roca va sortir més endollada, retallant distàncies fins a quatre gols a la meitat de la segona part. Però les ampostines es van refer d’aquest mal inici i van tornar a dominar, liderades per les golejadores de l’equip:  Xoana Iacoi, Gemma Gàlvez i Zulema Asénsio.

Tot i la bona dinàmica no es confien, ja que la lliga és molt llarga. Dissabte vinent desplaçament a Benidorm per disputar a partir de les 17 h el partit corresponent a la jornada 10 de Divisió d’Honor Plata.

Fitxa tècnica

ALINEACIÓ CH. AMPOSTA “LAGRAMA”: Marta Gàlvez, Paula Ripoll, Georgina Pérez (2), Sara Alonso (1), Esther Juncosa (2), Gemma Gàlvez (7), Maria Margalef (1), Noelia Lázaro, Lluïsa Hierro, Xoana Iacoi (7), Laia Hernández, Zulema Asénsio (5).
Entrenador Mateu Castellà.

ALINEACIÓ AVANNUBO BM. LA ROCA: Lorena Ramirez, Claudia Ortega (2), Monica Ausas, Júlia Ortega (2), Marina Fradera, Gloria Blancafort, Laia Sastre (2), Alba Sevilla (5), Sara Ortega (1), Laia Serres, Judih Molins, Sara Galamba (4), Vanesa Zafra, Agnes Ribas (1), Judith Vallejo, Carla Rebelles (2).
Entrenador Ramón Plans.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez