L’Ebre / Redacció || L’expresident de CDC a les Terres de l’Ebre, exdiputat al Parlament per CiU i actual delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha assumit l’organització de les eleccions municipals per al PDeCAT a les Terres de l’Ebre a través d’una vicepresidència executiva exprés que el partit ha activat oficialment en una assemblea territorial celebrada aquest dijous.

Pallarès agafa les regnes de la preparació de les municipals “amb el repte de presentar-hi com més candidatures millor”. El PDeCAT ja té tancats els alcaldables de les quatre capitals de comarca, amb les novetats de Meritxell Roigé a Tortosa i Manel Masià a Amposta i la continuïtat de Carles Luz i Joan Piñol a Gandesa i Móra d’Ebre respectivament -encara per ratificar en les respectives assemblees locals-. A partir de la marca Junts per Catalunya, el partit per primera vegada dóna via lliure per concórrer amb marques blanques i que cada municipi adeqüi la fórmula que consideri més adient.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.