El vent i la pluja de les últimes hores d’aquest pont del Pilar no ha impedit que els establiments turístics hagin estat plens. Cal tenir en compte que el festiu ha caigut en divendres, i això ha permès allargar el cap de setmana.

Els establiments hotelers de la Ràpita han fregat el 100% de l’ocupació. En el cas de l’Hotel Restaurant Miami Can Pons, dijous ja estaven al 60% i divendres i dissabte van penjar el cartell de complerts.

La procedència dels visitants durant el pont del Pilar és eminentment nacional. Una gran part de turistes catalans, però també de l’Aragó, Madrid o Navarra. Gent que per primer cop ha conegut la festa Orígens, que recrea el passat més recent de la Ràpita i que ha suposat un gran atractiu cultural i d’oci. També per visitants dels pobles veïns.

No ha estat fins a la tarda de diumenge, que la llevantada i les restes de l’huracà Leslie, han impedit als visitants acabar de gaudir del pont del Pilar.

Periodista.