L’equip aleví del FC Barcelona va guanyar el passat dissabte, 8 de setembre, la vuitena edició del Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque celebrat durant dos caps de setmana a l’Estadi Municipal de Futbol de l’Ampolla. Els blaugranes es van imposar al RCD  Espanyol per un ajustat 3 a 0.

Després de celebrar-se la fase de classificació, els quarts de final els van disputar el  RCD Espanyol, la UE Cornellà, la UD Llevant, el Nàstic de Tarragona, el FC Barcelona, el CF Damm, el CF Villareal, i la UE Rapitenca. D’aquests vuit equips, els que van jugar les semifinals van ser el RCD Espanyol i el Llevant UE (4 – 0), i el FC Barcelona i el CF Villareal (4-0). L’entrega de premis va comptar, entre altres autoritats, amb la  presència de Gerard Figueras i Albà, secretari general de l’Esport de la Generalitat de  Catalunya.

L’aleví del RCD Espanyol subcampió de la vuitena edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià.

Com a novetat d’enguany, abans de disputar-se la final del torneig i amb l’objectiu de donar protagonisme a les persones amb discapacitat intel·lectual, es va disputar un partit amistós entre el Reus Deportiu de la lliga Genuine i la selecció Integra de les Terres de l’Ebre, que enguany va imposar-se al MIC’Integra.

El torneig, organitzat per l’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià (AEJPC), té com a objectiu promocionar el futbol amb respecte i harmonia, així com mantenir viva la flama de Jordi a través de les seves dues passions: el futbol i els nens.