El Partit Demòcrata Català ja té nou president. David Bonvehí ha estat escollit per un 65% dels vots, mentre que la llista de David Torrents -crítica amb el sistema de votació-, ha obtingut un 29% dels vots. Marta Pascal va renunciar dissabte a un nou mandat com a màxima responsable de la formació en assegurar que no tenia la confiança de Carles Puigdemont. Bonvehí reclama l’ajuda de tot el partit i demana a tots els associats que se sumin a la Crida Nacionl impulsada pels presidents Torra i Puigdemont.

A la nova executiva hi haurà tres ebrencs: el diputat al Congrés i exalcalde de Tortosa, Ferran Bel, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. Bel i Soler ja formaven part de l’anterior direcció.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va intervenir en la cloenda amb un missatge d’alerta, assegurant que “vindran setmanes i mesos enormement difícils”, va dir, i amb més sacrificis que fins ara. Per això va demanar unitat i organització.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.