Per primer cop una dona es posa al front de la patronal ebrenca. L’assemblea general de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, l’AECE, ha renovat la seva junta i al capdavant han posat a la planera Maria José Fernández, gerent de l’empresa Mobles Polo de Santa Bàrbara.

La seva candidatura, l’única que s’hi va presentar, agafa el relleu de l’anterior president, Daniel Cortijo, però rodejant-se de gent més jove. “Hem aportat persones a la junta d’una edat entre els 35 anys perquè porten idees noves i empenta. El que volem és apostar per la innovació, la cerca de nou talent. Per això hem d’anar junts, com més empreses siguem, més podrem fer”, ha afirmat la nova presidenta de l’AECE.

La nova junta també incorpora més empresaris de la comarca del Montsià. L’AECE és la primera associació empresarial de les Terres de l’Ebre i té representació a les principals patronals catalanes i estatals, com Foment del Treball i la CEOE.

Periodista.