L’alcalde de Benissanet, Francesc Xavier Arbó Cot, ha contestat a la carta que molts alcaldes han rebut per part del delegat del Govern Espanyol a Catalunya, Enric Millo. Al primer paràgraf titlla a Enric Millo de mal educat per les formes en que se li adreça a la carta.

Cita textual: “En primer lloc dir-li que trobo molt agosarat per la seva part dirigir-se a un representant electe d’una administració pública, com és l’Excel·lentíssim Ajuntament de Benissanet, on les formes i maneres són d’absolut respecte vers los nostres conciutadans i altres administracions tant públiques com privades”.

A la carta l’alcalde també li diu a Millo que durant un ple va demanar-se la seva dimissió i també declarar-lo persona non grata al municipi. També li demana que, segons l’article 103 de la Constitució “com a administració pública, haurien de retirar tots aquells símbols franco/feixistes que per res representen l’objectivitat dels interessos generals i no actuen d’acord amb els principis d’eficàcia, jerarquia, descentralització i coordinació… Tenen molta feina pendent”.

L’alcalde acaba firmant la carta clamant “Visca la República Catalana”.

Autor:

Comunicador.