El Partit Demòcrata a Tortosa ha començat una campanya a tots els barris de la ciutat per explicar els resultats de l’acció de govern i recollir les inquietuds de la ciutadania. La primera aturada va tindre lloc ahir a la tarda a Ferreries i va reunir alguns dels principals representants de la formació. Fins al 2 de juny recorreran diversos espais de la ciutat. Als barris més grans (Ferreries i el Temple) en faran tres en total. Aquest dimecres la campanya arribarà a Sant Llàtzer, i dijous seran a Remolins.

La campanya també farà una bustiada amb uns fulletons en els quals detallen cadascuna de les actuacions fetes als barris. A banda de recollir les propostes i inquietuds de la ciutadania en persona, també han habilitat un compte de watsapp on es poden enviar les aportacions.

Periodista.