Àngel Fabregat va penjar-se la medalla de plata sub-23 a la vegada que la Sala d’Esgrima Amposta es van proclamar campions en categoria júnior. Ho va aconseguir durant el Campionat Estatal júnior i sub-23 disputat a Madrid aquest cap de setmana.

Fabregat en la final es va enfrontar a la final a Yulen Pereira (Club Olimpo de Madrid) que es va imposar per un ajustat 15 a 12. Durant el camí cap a la final el del Montsià s’imposava a les sis confrontacions de la seua poule, quedant exempt a la primera eliminatòria del quadre final. Després va imposar-se a Raúl Alamo (Olimpo Madrid) per un contundent 15 a 4 i al seu company d’equip Gerard Gonell (15-8). En l’eliminatòria de quarts de final eliminava amb autoritat a Javier Rodríguez del CE Barajas per 15 a 6, mentre a la ronda de semifinals era botxí d’Adrián Yàñez per 15 a 8.

De l’equip ampostí destacada actuació dels seus components amb la sisena posició de Marc Andreu, la novena de Gerard Gonell i la dotzena d’Eugeni Gavaldà.

D’altra banda, en categoria júnior, l’equip de la Sala d’Esgrima Amposta va aconseguir el títol de campions amb l’equip format per Gerard Gonell, Carlos Tercero, Arnau Cabrera i Aleix Martí. Es van imposar al club Olímpo Esgrima de Madrid per un ajustat 45 a 43. A semifinals es va imposar a la Sala d’Armes de Madrid per un ajustat 45 a 41.

En competició individual Gerard Gonell es va adjudicar la vuitena plaça mentre que Carlos Tercero va ser dotzè classificat de la general.