Dos dels premis Enderrock de votació popular del 2018 van baixar dimecres a la nit cap a les Terres de l’Ebre. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van ampliar el palmarès particular en aquests premis, amb el reconeixement a ‘No tinc diners’ com a millor cançó de l’any en l’àmbit folk. Dos dels integrants de la formació, Quique Pedret i Jordi Fusté, van pujar a recollir el guardó i van agrair la confiança que, una vegada més, ha tingut el públic amb els seus vots.

L’altre nom ebrenc premiat va ser Joan Rovira. El cantautor de Camarles va rebre el guardó al millor disc de cançó d’autor del 2017 per ‘Encara tenim temps’.

Tant el videoclip de ‘No tinc diners’ dels Quicos com el concert de presentació del disc de Joan Rovira han comptat amb la participació de La Productora de Canal Terres de l’Ebre, que en va fer la realització i edició. De fet, durant la gala van projectar un fragment del videoclip dels Quicos a la pantalla gegant de la sala.

La llista de premiats també té un nom vinculat amb l’Ebre: Lo Submarino de Reus va ser reconeguda com la millor sala de concerts. Cal recordar que aquesta sala va nàixer al 2010 com una extensió de la sala del mateix nom a Rasquera.

La presència del territori a la gala també es va poder veure entre els presentadors: la periodista de la Sénia Clara Tena va ser l’encarregada de lliurar els premis concedits per la crítica.

Periodista.