Segons Eva Amposta, alcaldessa del Pinell de Brai, “portem mesos i mesos insistint i movent fils i parlant amb els responsables d’Endesa i Acuamed i no hi ha manera que aquesta disputa jurídica deixi de condicionar-nos”.

Eva Amposta explica que, “Tot i que durant aquest temps ens han assegurat que les condicions de l’aigua eren bones, s’ha acabat l’obra de descontaminació del pantà i el punt de captació no s’ha fet i això que havia d’estar enllestit abans de començar les obres”.

Així i tot, l’alcaldessa insisteix que, “hem intentat fer de mediadors i afavorir contactes però de moment no ens n’hem sortit. Per una qüestió administrativa no són capaços de fer-ho i reivindiquem que no haguem de patir naltros les conseqüències”.

El projecte de captació d’aigua està previst a la zona coneguda com el Mas de Moteller i té un pressupost proper a 1 milió d’euros.

 

About the Author: