Pont, va tenir un gir inesperat del seu estil de vida, arrel de l’incendi que va patir la planta de BORGES a Reus. Aconsellat per metges, amics i l’entorn familiar, es va dedicar a buscar la felicitat de la vida. El llibre “un empresari de l’oli d’oliva en busca de la felicitat”, és un bo recull de xerrades, experiències i reflexions amb 12 reconegudes personalitats del món empresarial i de la societat. Llibre que va ser obsequiat i dedicat a tot el públic assistent.

Entre els assistents a la conferència, cal destacar la presencia de la senyora alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé, que va mantenir una agradable conversa amb el Sr. Anton Pont. La presentació de la conferència va anar a càrrec del president de l’AECE, Daniel Cortijo. Que va remarcar la importància que té el sector olivícola per a les Terres de l’Ebre.

Al finalitzar l’acte Pont, va rebre en senyal d’agraïment per part de l’AECE, un quadre commemoratiu obra del reconegut ceramista local Joan Panisello.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez