A la Guía Repsol les mels d’artMuria consten a l’apartat de “Millors Aliments i Begudes d’Espanya, no peribles”. La reconeguda Guía Repsoles revisa íntegrament cada any per constatar que la qualitat dels productes seleccionats manté el seu nivell d’excel·lència, afegir-ne de nous o eliminar els que no hagin arribat a la puntuació exigida. I és l’única, a nivell mundial, que incorpora marques seleccionades per la seva qualitat i que han passat, durant mesos, diferents filtres d’experts.
Aquestes mateixes varietats d’artMuria també tenen cabuda a l’apartat d’aliments no peribles de la Guia de Millors Aliments de la pàgina web Gastro Marca España 2018 (www.gastromarcaespana.es) gestionada per la Asociación de Amigos de la Real Academia de la Gastronomía Española.
Les Mels de Muria també van ser guardonades recentement amb el títol de ‘Millor Producte de l’Any 2018’ per l’edició d’enguany de la ‘Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra i altres llocs d’interès’ coneguda popularment com la ‘Guia Gourmand’ (www.guiagourmand.com) i editada per Arola Editors.
Segons Rafel Muria, president d’artMuria, “cada petit reconeixement és un motiu de satisfacció que ens encoratja a seguir treballant dia a dia per aconseguir que els nostres productes siguin de la màxima qualitat”.
Sobre Muria
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.