Ahir, Rasquera, el seu poble, s’hi va abocar per fer-li un emotiu reconeixement. Els quatre equips, el local, l’Arnes, l’Olímpic i el Benifallet, van formar el cartell de l’homenatge. El camp rasquerà es va omplir de gom a gom.

Representants dels quatre conjunts van fer l’entrega de les plaques commemoratives. Es va fer un minut de silenci i, en acabar, es van disputar els partits, xiulats per Sisco Martí i Rosa González, germana de Josep. Imma González, l’altra germana de Josep, va fer el llançament d’honor abans del segon partit de la tarde.

La pubilla Laia Sabaté també va fer un llançament d’honor, perquè l’homenatge fou un acte inclòs dins de la festa major. Rasquera i Benifallet van haver de fer equips improvisats, ja que no competeixen des de fa uns anys en la lliga federada. El Rasquera, cada any, per festes, fa un acte esportiu. Ahir va servir per efectuar un multitudinari homenatge a Josep González. Canal Terres de l’Ebre, com també el dia 1 de maig a Arnes, va fer costat a la família, afegint-se al reconeixement i al suport per a la família del jove rasquerà.

Quants els partits, l’Olímpic va guanyar 2-0 el Benifallet en la primera semifinal. L’Arnes es va imposar el Rasquera (1-3) en la segona.El tercer lloc va ser per al Benifallet que va superar el Rasquera per 0-2. I en la final, l’Arnes va vèncer l’Olímpic per 4-3, en una confrontació de 45 minuts força interessant.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=yrJohHplhaY

 

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez