Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració (UAB), Graduada en Dret (UOC) i especialitzada en dret urbanísitic, Anna Rehues, de 30 anys, agafa les regnes de l’alcaldia dels Reguers “amb la voluntat de continuar el projecte actual”, per a la qual cosa “hi posaré il·lusió, ganes i la meva capacitat per tirar-ho endavant.” Rehues ha tingut paraules d’agraïment cap a Vidal: “ha estat una personal entregada des del primer dia a poble”.

Esther Vidal ha avançat que el relleu es produirà el dilluns 28 d’agost en un acte al mateix poble dels Reguers, davant la ciutadania, on aprofitarà per fer balanç de la feina feta i cedir el testimoni de l’alcaldia. Vidal, mestra de professió, ha explicat que la feina li impossibilita compaginar com voldria la seva dedicació al poble, per la qual cosa ha pres aquesta decisió. L’encara alcaldessa ha recordat alguns dels projectes que, en els últims deu anys, han permès “transformar Els Reguers”, entre els quals ha destacat les actuacions de millora a la carretera, l’escola, la zona esportiva o, més recentment, el nou consultori mèdic.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït a Anna Rehues “l’haver acceptat amb molta il·lusió aquest repte, i a Esther, a banda de donar-li les gràcies per tota la feina feta, vull recordar que és una de les persones que més m’ha ajudat a consolidar el projecte de Tortosa durant aquests anys”.Bel també ha volgut recordar les actuacions dutes a terme en els últims anys als Reguers, posant en relleu que, igual com les de Tortosa en general, s’han tirat endavant en un difícil context econòmic i financer.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qwrByNG48BQ

 

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez