Els múscis escollits venen del conservatori de Tortosa, Reus, Tarragona i enguany, també s’ha apuntat una noia del conservatori de Vila- seca. S’hostatgen a l’alberg Ca la Jepa de Prat de Compte des d’on practiquen diverses peces musicals com la cinquena simfònia de Beethoven, peces d’Enric Granados i l’obertura d’òpera Norma. Hi ha cinc professors i el director, enguany, és Cristóbal Soler, “un jove director que ha estat el director titular a l’orquestra ràdio televisió, contem amb tota la plantilla de corda, instrument de vent, de percussió i una alumna de piano que amb un sintetitzador farà les funcions d’arpa”, explica Albert Rodríguez, membre de la comissió JODT i professor de violí.

Aquesta estada no només ofereix a aprendre a tocar peces musicals elaborades als alumnes sinó també l’oportunitat de fer noves amistats, per això hi ha alumnes que repeteixen l’estada: “jo és el segon cop que vinc, vaig venir l’any passat i com que em va agradar molt i m’ho vaig passar molt bé aquest any he tornat”, diu Aina Filella, alumna del conservatori de Tarragona.

Els alumnes practicaran les peces fins el dissabte dia 15 de juliol, aquell mateix dia faran un concert gratuït a Reus. Els dies 16 i 17 de juliol el faran a Tarragona i Tortosa respectivament.

 

https://www.youtube.com/watch?v=b80kpBuBHtI&feature=youtu.be

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre