La primera meitat fou igualada i va ser el Catalònia qui va avisar amb dues ocasions clares, la primera de Cristian i la segona de Leandro, amb un tret des de fora de l’àrea. Amb els minuts, el Falset es va apoderar del centre del camp i va fer més sensació de perill, amb llançaments de Mustha. El Cata va fer un pas enrera i estava un xic descol·locat. I en una contra dels locals, fabricada pels germans Guiu, Bernat, el petit, va marcar l’1-0. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la represa, el Catalònia va agafar el control de la pilota. I es va trobar més còmode. El Falset, per l’ansietat del partit, va endarrerir-se i ja no va pressionar amb tanta insistència. El Catalònia no creava ocasions clares però arribava amb més freqüència a la porteria rival. I sobre el minut 30 de la represa, una jugada llarga d’atac dels visitants, amb diversos rebots, va acabar amb el gol de Sergi. Els jugadors locals van protestar molt al linier, però les imatges demostren que l’assistent sembla que encerta no marcant fora de joc.

Amb l’1-1, el Falset es va alliberar i va tirar d’orgull. Mustha va tenir una gran ocasió que va evitar Carlos, amb l’aturada de la tarda. Els darrers minuts, amb el partit trencat, va poder passar de tot, amb un Cata amb més presència a l’àrea local.

Els del Priorat van acabar molt molestos amb els àrbitres, per la segona meitat. Jaume Guiu, una vegada l’havien canviat i quan estava a la banqueta, fou expulsat. Segons els locals, “només va dir que els àrbitres eren de Tortosa”. Aquesta qüestió ha creat malestar al club falsetenc perquè consideren que no és ‘normal’ que es designin àrbitres de Tortosa per xiular el Catalònia en la promoció d’ascens. Diumenge vinent, a la Santa Creu, es decidirà l’ascens a Segona Catalana (18.30 h).

https://www.youtube.com/watch?v=Sy2KpevJi9Y

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez