Del partit, comentar que a la primera meitat va estar obert d’entrada, amb alternatives i ocasions repartides perquè els locals van tenir les seues a la contra. Amb els minuts, el Valls va intensificar el seu domini i es va avançar en el marcador, amb gol de Ferri. A la represa, els vallencs van sortir adormits i l’Ulldecona, amb accions ràpides, va sorprendre. I Toni, amb tres gols, va remuntar. Grans minuts de l’Ulldecona davant d’un Valls desconcertat. A poc a poc, el Valls va dominar, i l’Ulldecona va jugar més replegat. Els vallencs entraven en situació amb el penal al minut 88. En temps afegit, arribava el 3-3. i el vallenc Jusi va estavellar una pilota al pal que hagués pogut ser el 3-4 i els visitants encara van reclamar un fora de joc dubtós que va avortar una possible ocasió de gol. Polèmica i protestes locals al final del partit.

https://www.youtube.com/watch?v=Pkgt0nSq_6Y&t=3s

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez