Posteriorment, els membres de l’AMPA, junt amb la directora del centre, i amb el suport d’un representant de la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC) s’han reunit amb la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, per mostrar el seu malestar envers esta situació, i reclamar que no continuïn les retallades en els pròxims cursos.

Les principals queixes dels pares i mares dels alumnes és que, a les retallades dels últims cursos, s’hi suma aquest any la pèrdua de mig professor de suport lingüístic i la supressió al centre d’una línia de 3r de primària, fet que ha augmentat la ràtio a 27 alumnes per aula. L’AMPA de l’escola de Roquetes ha reclamat que, o bé es limiti a 25 el nombre d’estudiants per classe o bé s’augmenti els recursos docents al grup afectat. També han demanat més recursos per a l’aula d’informàtica de l’escola i menys temps d’espera per rebre les valoracions de l’equip d’assessorament i orientació psicopedagògica (EAP), que superen ara els quatre mesos.

Segons ha explicat la FAPAC, la directora dels serveis territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, s’ha compromès a transmetre les reivindicacions dels pares i mares de l’escola Marcel·lí Domingo de Roquetes a la secretària general de Polítiques Educatives, així com a fer un millor seguiment de la situació des de la inspecció.

https://www.youtube.com/watch?v=JSgBmcxEUqM

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez